Oktober 13, 2009

no update blog for a while

salam tuk sahabat2 yg sudi membaca  my blog ni,
hari ini adalah hari terakhir tuk aku update blog aku ni,
dah jadi rutin pulak tuk coretkan seusatu kat blog aku ni,
pasni comfirm aku susah nak update blog aku ni coz aku tak bawak pc aku ke subang tuk sementara waktu dan apabila semuanye dah selesai aku sambung lah keje2 aku yg terbengkali ni,
erm..14 hari bulan aku dah berangkat ke subang sebab aku dah dapat keje baru kat sane,
umah pun aku tak cari lagi,
susah jugak nak dapat umah kat area2 sane,
mahal pun ye..haha..
papepun aku akan cuba tuk update blog aku ni and baca blog2 membe2 yg ku follow,
papepun aku wish korang gud luck and all the best k,
miss u all my friend..muah..!!!!!

2 ulasan:

yiazmat_horror berkata...

try for comment my blog

nadiatul farhain sudin berkata...

gud luck...
keje elok2...
take care..
miss you....

"Meniti arus perjalanan kehidupan"

Lihatlah alam yang terbentang luas ini,
Ia dipenuhi dengan cerita dan kebesaran Allah,
SubhanAllah,
Alangkah indahnya kehidupan ini kerana Allah
meminjamkan sepasang mata untuk menghayati
ciptaanya yang maha agung,
perjalanan kehidupan ini adalah sementara dan
tidak di ketahui di manakah akhirnya sebuah perjalanan,
Ia hanyalah sementara,
sentiasa mencari erti sebuah perjalanan adalah perjuanganku

selamat datang to catatan

selamat datang to catatan
assalamualaikum dan salam sejahtera

Pengikut saya

Catatan Popular


 

Design by Amanda @ Blogger Buster